Изберете страница

За нас

Фирма Хидро Крафт е основана през август 2005г. от специалисти с дългогодишен опит в проектирането, изграждането, оборудването и поддържането на хидро-съоражения.

Дейността на фирмата е свързана с изграждане на сондажни кладенци, хидрофорни уредби, септични и дренажни колектори, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, третиране и обработка на вода, чрез омекотяване (обратна осмоза), UV- обеззаразяване, противопожарни системи, и изграждане на системи с термопомпи за отопление и охлаждане.

В началото на 2007г. фирма Хидро Крафт, приема и става официален дистрибутор на GRUNDFOS – лидер в производството на водни помпи и хидрофорни системи.

Към този момент за фирмата работят 20 квалифицирани служители, сред които хора с дългогодишен опит в дейностите на Хидро Крафт. Разполагаме с мобилни групи работещи на територията на цялата страна.

През прекараните години доказахме, че „Ние движим водата“ по- начин, който вие, нашите клиенти искате. Не делим клиентите си на малки и големи, за нас всеки един клиент е важен. От първият контакт с наш клиент, до пълното изпълнение на дадения обект, държим на личното общуване с клиента.

Свържете се с нас, защото само ние “НИЕ ДВИЖИМ ВОДАТА“ в желаната от вас посока.